Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
bordel_nevada_1Angajaţii de la Bunny Ranch (foto), un celebru bordel din statul Nevada, şi-au anunţat, deschis, susţinerea electorală pentru Ron Paul (76 ani) – unul dintre cei şase competitori aflaţi în cursa internă a Partidului Republican pentru desemnarea candidatului pentru Casa Albă.
Ron Paul este medic de profesie, e scriitor şi unul dintre congressman-ii de carieră, cumulând peste 20 de ani în forul legislativ de la Washington.

Principalul motiv pentru care lupanarul din Nevada îl susţine e faptul că Paul apără drepturile statului lor.
"Un guvern condus de comunitate. De asta există şi Bunny Ranch. Cine ştie să guverneze comunitatea mai bine decât comunitatea?", a declarat Ron Paul.

De asemenea, doamnele de companie de la Bunny Ranch au fost sensibilizate şi de grija pe care Paul o arată animalelor. Ele au fost profund dezamăgite de faptul că, recent, Obama a modificat o lege, dându-le voie americanilor să mănânce carne de cal.

"Iubim animalele. Şi Gucci îl susţine pe Ron Paul. El consideră că dacă Obama ne permite să mâncăm cai, el ar putea urma", a spus Cami Falker, una dintre cele mai cunoscute perstatoare de servicii de la Bunny Ranch .

Personalul bordelului a organizat o chetă pentru a susţine financiar campania lui Ron Paul (foto jos). Clienţii sunt rugaţi să pună bănuţi într-un bol aflat la ieşirea din bordel.

ron_paulBack To Top