Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Dacă ați deschis mai târziu televizoarele probabil că ați ratat știrea momentului. Mă rog, probabil că a fost strecurată printre alte 30 de știri despre covid, măști și cum să te speli corect pe gheare. Așa că nu vă mai țin în suspans și vă spun: un român a reușit să-și înscrie mașina în mai puțin de 5 minute. Fără cozi, fără programări, fără liste făcute în miez de noapte. Singura problemă că deși personajul e român, faza cu înscrierea s-a produs în Olanda, nu în patria mumă.

Lăsând gluma la o parte, atât mi-a trebuit să înscriu o mașină: mai puțin de șase minute. Am cronometrat pentru că eram curios. Acum sigur, unora nu vă zic nimic nou, sunt destui cititori care sau plimbat prin Europa și-au văzut cum funcționează sistemele în alte țări. Dar vreau totuși să povestesc pe scurt ce și cum, nu de alta dar să rămână aici. Poate într-o zi se mobilizează și ai noștri să facă ceva asemănător că tot se bat cu copitele în piept că suntem în UE și avem cel mai rapid internet din lume.

Neavând permis olandez în primă fază m-au ajutat niște prieteni luând mașina pe numele unuia dintre ei. Tranzacția s-a făcut la un oficiu poștal, a durat cam 2 minute cât a scos tanti hârtia și sa fcut plata. La noul tip de permis olandez tranzacția se poate face pe telefon ca să nu te mai obosești până la poștă.

În momentu când talonul a venit prin poștă (talonul fiind o chestie ca un card de credit cu un cip) l-am luat și m-am dus la RDW, cum ar veni RAR-ul lor. Având inspecția tehnică valabilă un an n-a mai fost nevoie să trec și pe la mecanic. Pe scurt, am ajuns, am parcat, am intrat înuntru. M-am dus la primul ghișeu unde era cineva să întreb, să văd cum e cu bonul de ordine, programare etc. I-am zis că vreau să înscriu o mașină. Mi-a cerut documentele, i le-am dat, a butonat ceva pe un calculator, am plătit cu cardul, mia dat o hârtie care avea un cod pe care lam folosit ca să-mi fac asigurarea de pe telefon din parcarea RDW-ului. Cum ziceam, am cronometrat, sub șase minute.

A mai durat și cu asigurarea, dar cam asta a fost. Acum să fi fost norocs din cauză de COVID și de asta era pustiu acolo, important este că am rezolvat mai repede decât m-aș fi așteptat. A durat mai mult drumul de acasă până la RDW și înapoi. Iar a doua zi am primit talonul prin poștă.

Acum aștept să-mi bată la ușă ăia de la Cartea Recordurilor.Apropos, dacă nu putem schimba talonul, schimbăm măcar cărțile de identitate? Sau ne mândrim că le avem așa mari? În imagine e talonul olandez, așa pentru cine e curios.

Lucian Rădulescu. Preluare punctulpeignat.ro

Back To Top