Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Marea Britanie a devenit prima ţară din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al Pfizer/BioNTech pentru utilizare pe scară largă.

 

MHRA, organismul britanic de reglementare a medicamentelor, a decis că vaccinul, care oferă protecţie în proporţie de 95%, este sigur, iar imunizarea ar putea începe în câteva zile pentru oamenii din grupurile prioritare, scrie News.ro, citând presa internațională.

Marea Britanie a comandat deja 40 de milioane de doze, suficiente pentru 20 de milioane de oameni, având în vedere că imunizarea se face prin administrarea a două doze, la câteva săptămâni una de cealaltă.

Aproximativ 10 milioane de doze ar urma să fie disponibile curând.

Noul tip de vaccin, numit mRNA, foloseşte o mic fragment din codul genetic al coronavirusului pentru a învăţa organismul cum să lupte împotriva Covid-19 şi să îşi construiască imunitatea. Un vaccin mRNA nu a mai fost aprobat până acum pentru utilizarea pe oameni, deşi au fost efectuate teste clinice, mai scrie sursa citată.

Vaccinul trebuie păstrat la o temperatură de circa -70 grade Celsius şi transportat în cutii speciale. Odată ce e livrat, poate fi ţinut până la cinci zile într-un frigider.

Back To Top