Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
lenin-mausoleumCirca două mii de simpatizanţi comunişti s-au strâns în Piaţa Roşie din Moscova pentru a comemora 88 de ani de la moartea lui Vladimir Ilici Lenin – transmite agerpres.ro.

Purtând steaguri roşii, manifestanţii s-au adunat în faţa mausoleului lui Lenin, unde preşedintele Partidului Comunist Rus, Ghenadi Ziuganov, a depus un buchet de garoafe roşii.
Potrivit estimărilor făcute de poliţa rusă, în Piaţa Roşie s-au strâns circa 1.500 de oameni. Corespondentul AFP, însă, a transmis că numărul civililor s-a ridicat la aproximativ 2.000 de persoane.

Cu această ocazie, comuniştii au acuzat din nou felul în care s-a desfăşurat ultimul scrutin parlamentar din Rusia – bănuit de fraude de mari proporţii.

„Alegerile parlamentare din 4 decembrie au fost falsificate în avantajul partidului de guvernământ Rusia Unită şi campania pentru prezidenţiale abia începută ne permite să spunem că promisiunile puterii nu sunt nimic mai mult decât propagandă", au spus membrii Partidului Comunist Rus.

Partidul Comunist Rus e principala formaţiune de opoziţie din Duma de Stat - camera inferioară a legislativului rus. La alegerile din 4 decembrie 2011, a obţinut 92 de locuri din 450 posibile (19%).


Back To Top