Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
manifestanti_neonazistiTerţetul neonazist, vinovat de cel puţin zece asasinate cu substrat terrorist care au făcut vâlvă în Germania, a trecut la un moment dat prin Bucureşti, unde ar fi trebuit să fie arestat, informează DEUTSCHE WELLE.

Cei trei extremişti, urmăriţi la finalele anilor 90 nu doar de serviciile secrete regionale , ci şi de cele federale germane, intenţionau să fugă în Namibia, via Bucureşti.
În capitala României, cei trei indivizi, din care nu se mai află astăzi în viaţă decât Beate Zschäpe, urmau să fie reţinuţi cu ajutorul unor agenţi secreţi federali. Unul dintre ei se deplasase în vara anului 1998 la Bucureşti, spre a pregăti arestarea. Care, însă, din motive ce sunt pe cale de a fi elucidate în prezent, nu s-a produs, titrează sursa citată.

neonazistiJurnaliştii radiodifuziunii publice est-germane, MDR, au scos mai nou în evidenţă că, în cazul celor doi Uwe, Böhnhardt şi Mundlos, precum şi a femeii care le-a fost complice, care au asasinat, ani la rând, cel puţin zece persoane, n-au eşuat doar poliţia şi serviciile secrete regionale. Şi serviciile de informaţii federale au clacat lamentabil.

Integral, pe DEUTSCHE WELLE
Back To Top