Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
Cercetătorii care studiază formele de viaţă din pădurile indoneziene au făcut o descoperire extraordinară: ei au fotografiat pentru prima oară o specie de maimuţe considerată dispărută până acum.

Specia descoperită este langurul cenuşiu Miller, o maimuţă cu faţa neagră, înconjurată de un „guler" alb, informează Associated Press, citată de adevarul.ro.

Oamenii de ştiinţă au instalat mai multe camere foto automate în pădurea Wehea din estul insulei Borneo, sperând să captureze imagini cu leoparzii, urangutanii şi alte animale cunoscute din zonă. Surpriza a fost când au analizat cele 4.000 de poze şi au văzut mai multe familii de languri „dispăruţi".

În plus, zona din Borneo este foarte departe de cea în care se credea că au trăit langurii cenuşii Miller.

Maimuţele de acest fel, cu nas şi buze roz, obişnuiau să trăiască în nordul insulei Borneo şi pe insulele Sumatra şi Java. Dar de câţiva ani, prezenţa lor nu mai era sigură, mai mulţi cercetători fiind îngrijoraţi că ar fi dispărut.
Back To Top