Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

În fiecare an, preşedintele SUA salvează de la pieire un curcan în ziua de Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei). Pentru preşedintele Bush acesta va fi ultimul. Istoria acestei tradiţii la Casa Albă datează de pe vremea preşedintelui Abraham Lincoln. Cu câteva săptămâni înainte de celebrarea sărbătorii, un admirator a trimis preşedintelui un curcan viu. Pentru că în acele vremuri nu existau frigidere şi animalele erau sacrificate chiar înainte de a fi preparate, curcanul a fost ţinut în viaţă.

Fiul preşedintelui, Tad, a fost cel care a dat de mâncare şi a îngrijit de vietate. Astfel, în scurt timp, curcanul îl însoţea conştiincios peste tot prin curtea Casei Albe. Pentru că ziua fatală se apropia cu paşi repezi, Tod se gândea cum să-l salveze de la pieire pe bietul animal. Într-o zi, când preşedintele se afla într-o şedinţă importantă, America aflându-se în timpul Războiului Civil, băieţelul a dat buzna în şedinţă şi i-a cerut tatălui sau să salveze curcanul de la moarte. Preocupat de şedinţă şi ca să scape de băiat preşedintele a semnat un bileţel în care se preciza că pasărea nu va mai fi tăiată. Tad a luat biletul şi a fugit imediat la bucătar, care era pe cale să-l taie. În acest fel pasărea a rămas în viaţă, iar de atunci încoace aceasta a devenit o tradiţie populară a fiecărui preşedinte aflat în Biroul Oval.

 

Back To Top