Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
militariSecretarul american al Apărării, Leon Panetta, apreciază că există o "probabilitate mare" ca Israelul să recurgă la o intervenţie militară în primăvară împotriva instalaţiilor nucleare din Iran, a scris, ieri, un editorialist al Washington Post.

Intervievat de jurnalişti cu ocazia unei deplasări la Bruxelles pentru o reuniune ministerială a ţărilor NATO, secretarul american al Apărării nu a vrut să comenteze articolul din Washington Post.

"Editorialistul respectiv poate să scrie ce vrea, dar ceea ce cred îmi revine doar mie, nu altcuiva", a declarat Panetta.

"Israelul a declarat că are în vedere" atacuri, "noi ne-am exprimat îngrijorarea", a adăugat el.

Potrivit Washington Post, şeful Pentagonului apreciază că atacurile israeliene ar putea avea loc în aprilie, mai sau iunie.

Statele Unite, care susţin că sancţiunile împotriva Iranului dau rezultate, continuă să privilegieze acţiunea diplomatică pentru a convinge Teheranul să renunţe la programul său nuclear controversat.

În octombrie, presa israeliană a dat asigurări că premierul israelian Benjamin Netanyahu şi ministrul Apărării Ehud Barak sunt în favoarea unor atacuri împotriva Iranului, dar că armata şi serviciile de informaţii, între care Mossad, se opun.

Back To Top