Categorie: Știri internaționale
Celebra cântăreaţă Whitney Houston (48 ani) a fost găsită moartă, ieri, în jurul orei locale 15.30, în cada unui hotel din Beverly Hills. Cel care a descoperit-o este unul dintre boddyguarzii ei personali.
Până în prezent, nu se cunoaşte cauza exactă a decesului, anchetatorii oscilând între ipoteza că Whitney s-ar fi înecat în cadă şi cea că i-ar fi stat inima din cauza unei supradoze de stupefiante. Vedeta are un istoric bogat în ceea ce priveşte consumul de cocaină, fiind de mai multe ori internată la clinici de dezintoxiare.

Cântăreaţa, cea mai titrată voce pop din lume, se afla ieri la Beverly Hills pentru a participa la gala premiilor Grammy organizate în aceeaşi zi.

În urmă cu doar două zile, Whitney Houston a cântat la o petrecere organizată în cinstea premiilor Grammy. Cu acea ocazie, Houston a interpretat, alături de un grup de corişti gospel, melodia "Iisus mă iubeşte". Cei care au fost prezenţi la eveniment au povestit că Houston s-a simţit bine, cu toate că interpretarea nu s-a ridicat la acelaşi nivel de performanţă ca în anii trecuţi. 

Back To Top