Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

WhatsApp si facebook au cazut in toata lumea
Categorie: Știri internaționale

Utilizatorii WhatsApp și Facebook au reclamat probleme de conectare timp de mai multe ore. Incidentul s-a petrecut luni seara. Eroarea pe care o văd utilizatorii când încearcă să acceseze pagina de web a Facebook sugerează o problemă la DNS (Domain Name System), notează Reuters. DNS-urile permite adreselor web să ducă utilizatorii la destinația lor de pe internet.

Facebook, WhatsApp și Instagram sunt toate deținute de compania fondată de Mark Zuckerberg și folosesc o infrastructură comună. Sunt afectați și utilizatorii care folosesc Facebook pentru a se loga în aplicații terțe, precum Pokemon Go și Match Masters dar și alte aplicații ale Facebook precum Workplace.

Acțiunile Facebook au scăzut cu 5,5% în ședința de după-amiază a bursei americane și sunt pe cale să înregistreze cea mai proastă zi din ultimul an. Facebook a avut astfel de probleme la nivel global cu suita sa de aplicații anul acesta în martie și în iulie.

Facebook a anunțat pe Twitter că există probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor sale. „Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, este mesajul Facebook. Problemele au început inițial cu aplicația Messenger a Facebook în jurul orei 18:00, ora României, acestea extinzându-se în decurs de câteva minute la întreaga platformă Facebook și la celelalte aplicații ale sale.

Back To Top