Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mohammed bin salman a cumparat Newcastle united
Categorie: Știri internaționale

Preluarea Newcastle United de către Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită a atras un val uriaș de critici, atât în Anglia, cât și în afara țării. Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, este un personaj foarte controversat. Statele Unite ale Americii l-au găsit vinovat pentru moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, din 2018.

„Newcastle și-a vândut numele și reputația unui guvern brutal, cu un lider la fel de brutal. Ar putea la fel de bine să pună fața lui bin Salman pe emblema clubului. Acum e mai clar decât niciodată că fotbalul englez s-ar vinde oricui, indiferent de cât de urâte sunt păcatele lor, cât timp oferă suficient de mulți bani. Nu cred că oamenii înțeleg cu adevărat influența coruptă pe care această tranzacție o va avea. Normalizează un dictator care literalmente căsăpește jurnaliști ca și cum nu ar fi nimic", a explicat Sarah Whitson, directorul executiv al Arab World Now, un grup fondat de Khashoggi.

„Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită a finanțat planurile folosite pentru a-l asasina pe Khashoggi. Este vinovat de distrugerea comunităților tribale unde bin Salman vrea să-și construiască orașul de 500 miliarde de dolari. Deci, este o armă financiară directă a brutalității dictatoriale din Arabia Saudită, și este sursa banilor care finanțează acest sistem represiv", a mai adăugat și Sunjeev Beery, directorul executiv al Freedom Forward.

Back To Top