Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Un miliard de dolari a plătit Google pentru noua sa clădire de birouri
Categorie: Știri internaționale

Gigantul internetului a anunţat vineri că a achiziţionat toată clădirea Central St. Giles, unde ocupă deja mai multe etaje, în West End din Londra. „Investiţia noastră în acest imobil uimitor, conceput de Renzo Piano, reprezintă încrederea noastră continuă în birou, ca loc pentru colaborare şi conexiune personală”, a declarat Ronan Harris, vicepreşedinte şi director general al Google U.K. and Ireland, într-o postare pe blog.

Google intenţionează să reamenajeze imobilul în următorii câţiva ani, a spus Harris, adăugând că vor exista spaţii de colaborare, grupuri de echipe şi spaţii de lucru în aer liber acoperite, titrează news.ro

Peste 10 mii de angajați

Grupul american are 6.400 de angajaţi în Regatul Unit, iar compania s-a angajat să creeze suficient spaţiu de birouri în Marea Britanie pentru 10.000 de persoane în următorii ani. Sediul său principal se află în cartierul King’s Cross, la marginea de nord a centrului oraşului, unde a cumpărat mai multe clădiri de birouri. Cu toate acestea, noul său sediu din Marea Britanie, care se află pe un teren din spatele gării King’s Cross, este încă în construcţie.

Turnul cu 11 etaje a fost proiectat de prestigioasele studiouri Heatherwick şi Bjarke Ingels Group. Planurile arată o piscină de 25 de metri, o pistă de alergare pe acoperiş de 200 de metri şi o sală mare de sport cu vedere la Londra. Va găzdui până la 4.000 de angajaţi ai Google, când va fi finalizat.

Planurile inițiale, prea plictisitoare

Cu toate acestea, lucrările de construcţie se desfăşoară sunt în întârziere de câţiva ani. Google spera iniţial să fie ocupe clădirea până în 2016, dar o serie de eşecuri au întârziat data de mutare cu câţiva ani. Planurile iniţiale de 1 miliard de lire sterline (1,2 miliarde de dolari), elaborate de Allford Hall Monaghan Morris, au fost abandonate de cofondatorul Google, Larry Page, pentru că sunt ”prea plictisitoare”.

Back To Top