Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Jens Stoltenberg
Categorie: Știri internaționale

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a declarat duminică alarmat de decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a pune în alertă "forţele de descurajare" ale armatei ruse, care pot include şi o componentă nucleară, transmite DPA, citată de Agerpres.

Într-un interviu acordat duminică postului BBC, Stoltenberg a apreciat că anunţul făcut de Putin dovedeşte cât de "gravă" este confruntarea pe tema invadării Ucrainei de către Rusia, iar la CNN acesta a denunţat "o retorică periculoasă" şi un "comportament iresponsabil".

VEZI ȘI: Jens Stoltenberg: Obiectivele Kremlinului nu sunt limitate la Ucraina. Suntem gata să protejăm fiecare aliat NATO și fiecare centimetru NATO

"Aceasta este o retorică periculoasă. Acesta este un comportament iresponsabil. Şi, desigur, când combini această retorică cu ceea ce face (Rusia) pe teren în Ucraina - poartă un război împotriva unei naţiuni independente, suverane, declanşează o invazie masivă asupra Ucrainei - situaţia devine şi mai gravă", a apreciat Stoltenberg la programul "State of the Union" de pe CNN, citat de Reuters, după cum notează Agerpres.

VEZI ȘI: Putin a dat ordin să fie pregătite forțele nucleare

VEZI ȘI: Primele reacții din SUA, după ce Putin a alertat forțele nucleare: „Fabrică ameninţări care nu există”

Putin a ordonat duminică punerea în alertă a "forţelor de descurajare" ale armatei ruse, potrivit unei înregistrări video distribuite de Kremlin. Şeful statului rus s-a referit la "arme de descurajare", dar nu a menţionat explicit armele nucleare, notează DPA, potrivit Agerpres.

Foto: nato.int

Back To Top