Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

evacuare civili atac
Categorie: Știri internaționale

Încercările civililor de a părăsi zonele vizate de atacurile rușilor sunt pe viață și pe moarte. Imagini surprinse la Irpin arată cum a fost deschis focul asupr aoamenilor care încercau să fugă din localitate, în timp ce, la Mariupol, pentru a doua zi la rând, evacuarea a mii de civili pe cordoare umanitare, anunțată de ieri, a fost imposibilă. Rușii nu au încetat focul, deși convenția era să o facă începând cu ora 12.00 și până la ora 21.00.

Trupele ruse au deschis focul asupra civililor care încercau să plece din Irpin. O postare pe Facebook a jurnalistului Andriy Dubchak (publicată AICI) anunță că au fost ucise cel puțin trei persoane, inclusiv o fetiță și un adolescent.

Și agenția Anadolu a publicat, pe Twitter, imagini din aceeași zonă. Înregistrările (pe care le puteți vedea AICI) surprind, de asemenea, împușcături asupra civililor, inclusiv bătrâni și copii.

Eforturi disperate se fac, de două zile, și la Mariupol, pentru evacuarea civililor. Operațiunea nu a fost posibilă nici astăzi, pentru că pe traseul dinainte au fost în continuare bombardamente, au anunțat autoritățile locale duminică după-amiază. În Mariupol este așteptat un convoi cu 90 de tone de ajutoare, care a plecat din Zaporojie și care nu a ajuns încă la destinație.

VEZI ȘI: Mii de civili nu au putut fi evacuați, din cauza bombardamentelor

 

 

 

 

 

Back To Top