Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ajutor militar Ucraina
Categorie: Știri internaționale

Pentagonul oferă pentru Ucraina un ajutor militar suplimentar de până la 300 de milioane de dolari, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.

"Statele Unite au angajat deja peste 2,3 miliarde de dolari în asistenţă militară pentru Ucraina de când administraţia Biden a preluat mandatul, dintre care peste 1,6 miliarde de dolari în asistenţă militară după invazia neprovocată şi premeditată din partea Rusiei. (...) Această decizie subliniază angajamentul neclintit al Statelor Unite faţă de suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, în sprijinul campaniei sale eroice de respingere a războiului decis de Rusia", a spus John Kirby, într-un comunicat de presă preluat de AFP și citată de Agerpres.

Noul pachet de asistenţă include sisteme de rachete ghidate prin laser, drone kamikaze Switchblade, precum şi drone uşoare de tip Puma.

VEZI ȘI: Roberta Metsola, președintele PE, în Ucraina: “Știm cât sânge s-a vărsat pentru a ajunge aici. Nu vă vom dezamăgi”

Preşedintele american Joe Biden a discutat miercuri cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski despre capacităţi militare suplimentare necesare pentru a ajuta armata Ucrainei să "îşi apere ţara", potrivit Casei Albe.

Foto: nbcnews.com

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top