Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rusia ucraina evacuare mariupol
Categorie: Știri internaționale
  • Aproximativ 1,16 milioane de persoane au fost duse în Rusia de la începutul invadării Ucrainei de către armata rusă, la sfârşitul lunii februarie.
  • Cifra a fost anunțată de autoritățile de la Moscova, care susțin că aceste persoane au fost “salvate”.

Ministerul apărării de la Moscova a fost cel care a anunțat că aproximativ 1,16 milioane de persoane au fost duse din Ucraina în Rusia, din 24 februarie până acum, transmite dpa, citată de Agerpres. Cifră include aproximativ 205.000 copii.

Doar de vineri, 18.580 de persoane, inclusiv 1.840 de copii, au tranzitat din Ucraina în Rusia, a declarat generalul colonel Mihail Mizinţev.

Rusia spune că aduce oamenii pe teritoriul său pentru a-i salva de luptele care au loc în estul Ucrainei între grupurile etnicilor ruşi pro-Kremlin şi guvernul central de la Kiev, mai notează sursa citată.

În replică, autoritățile ucrainene acuză că rușii duc oameni peste graniță împotriva voinței lor, iar apoi nu le mai permit să revină pe teritoriul controlat de autorităţile ucrainene.

Informații despre deportări în Rusia au apărut încă din primele săptămâni ale conflictului, prima dată în Mariupol, oraș distrus complet de ocupanți.

VEZI ȘI: Au apărut informații despre deportarea unor locuitori în Rusia

Foto ilustrație (captură video Nexta)

Back To Top