Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

metaversul
Categorie: Știri internaționale
  • O cercetătoare afirmă că a fost violată în metaversul companiei lui Mark Zuckerberg.
  • Într-un raport publicat de ONG-ul SumOfUs se menționează că incidental virtual ar fi avut loc o petrecere din metavers și că există înregistrarea violului.
  • Într-un comunicat transmis presei britanice, Meta le recomandă utilizatorilor să nu dezactiveze anumite opțiuni.

Potrivit relatării publicate în raportul organizației, mai mulți utilizatori din metaversul Horizon World creat de Meta/Facebook au invitat-o pe cercetătoare la o petrecere privată din spațiul virtual, apoi au rugat-o să dezactiveze o setare care împiedică celelalte avataruri să se apropie la mai mult de un metru de avatarul cercetătoarei.

Într-o înregistrare video publicată de cei de la SumOfUs AICI, un avatar de sex masculin se apropie foarte mult de cercetătoare, în timp ce un altul din apropiere privește, ambii utilizatori făcând comentarii licențioase. Într-o altă înregistrare pe care activiștii, nu au dorit să o publice, cercetătoarea „a fost condusă într-o cameră privată unde a fost violată de un utilizator”, potrivit SumOfUS, după cum relatează Business Insider, citat de HotNews.

VEZI ȘI: Metaversul și influencerii virtuali. „Voi avea mereu 17 ani, sunt non-binar şi visez să devin un pop star”

Cercetătoarea a relatat că, deși incidentul a avut loc într-un spațiu virtual, s-a simțit „dezorientată” de ceea ce se întâmplă și că a resimțit în viața reală faptul că a fost atinsă în metavers deoarece controlerul său a început să vibreze în momentele respective.

Meta nu a dorit să comenteze incidentul, afirmând însă într-un comunicat remis celor de la The Daily Mail că nu recomandă utilizatorilor să dezactiveze opțiunea care nu permite avatarurilor să se apropie la mai mult de un metru între ele.

Citiți mai multe pe HotNews.ro.

Back To Top