Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roman spania eutanasiat
Categorie: Știri internaționale
  • Românul Marian Eugen Sabău va fi eutanasiat pe 23 august.
  • Acesta a fost rănit grav după ce și-a împușcat trei colegi, în decembrie anul trecut, dar și un polițist, în încercarea de a fugi.

Curtea Constituțională a refuzat să admită recursul agenților răniți de a încerca să oprească moartea asistată a lui Marian Eugen Sabău, românul de 46 de ani din Tarragona, care va fi eutanasiat săptămâna viitoare, scrie ziarulromanesc.es. Maian Sabău va deveni astfel primul deținut din Spania care și-a câștigat dreptul de  fi eutanasiat. După aprobarea cererii de moarte voluntară,în cadrul unui proces care a început pe 28 iulie și s-a derulat foarte repede, Spitalul Penitenciar Terrassa a stabilit executarea procedurii pentru data de 23 august.

Românul suferă de tetraplegie ireversibilă, are un picior amputat și este total dependent.

La finalul anului trecut, bărbatul, concediat de la firma de securitate la care lucra, și-a împușcat șeful și doi colegi. De asemenea, în timpul urmăririi, el a mai împușcat un polițist.

VEZI ȘI: Spania, a patra țară din UE care a legalizat eutanasia și sinuciderea asistată

Foto: ziarulromanesc.es

Back To Top