Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu thassos
Categorie: Știri internaționale

 

• Noapte de foc în Thassos, unde o pădure a fost cuprinsă de flăcări, în apropiere de Golden Beach, o plajă frecventată de foarte mulţi turişti români.
• Incendiul a izbucnit miercuri seara și s-a extins rapid.
• Niciun turist nu a fost rănit, dar intervenția a fost îngreunată de vântul puternic.

Localnicii din insula Thassos susțin că au vpăut primele semne ale incendiului miercuri seara, în jurul orei 20.00. Focul s-a mărit rapid, mai ales că pădurea favoriza extinderea. Și vântul puternic a alimentat flăcările, făcând şi mai dificilă intervenţia pompierilor.
Mai mult, câţiva copaci au cedat sub puterea pârjolului şi s-au prăbuşit, iar doi voluntari care ajutau la stingerea incendiului au fost răniţi.
Autorităţile încearcă să ţină situaţia sub control.

CITEȘTE ȘI: Cauza incendiului la locomotiva trenului CFR care a ars în Gara de Sud din Ploiești

În cursul nopţii, pompierii au acţionat la sol, deschizând calea auto-cisternelor și a buldozeerelor, iar în această dimineață au intervenit aerian, cu elicoptere.
Pe Forum Thassos, grup public, au fost făcute apeluri la turiști să evite plimbările pe străzile insulei pentru a nu încurca deplasarea utilajelor de intervenție. „Mesajul autorităţilor este ca turiştii să-şi păstreze calmul şi să lase autorităţile să-şi facă treaba. Să nu blocheze căile de acces, drumurile sau să plece de pe insulă că nu sunt afectate zonele turistice”, este atenționarea pe rețeaua de socializare.

Incendiul din Thassos VIDEO AICI

CITEȘTE ȘI: Termoficare Prahova: Starea critică a echipamentului - risc major pentru personalul operațional angajat și pentru funcționarea serviciului de energie termică

Back To Top