Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

euro
Categorie: Știri internaționale

 

• Doi italieni au inventat o țară fictivă în Antarctica și au luat 400.000 de euro de la oamenii care voiau cetățenie acolo.
• 12 escroci au fost arestați și alte 30 de persoane sunt suspecte în cazul fraudei.

Cazul a ieşit la lumină în aprilie 2021, în urma unui raid al poliţiei în Catanzaro, sudul Italiei. Anchetatorii au percheziţionat aşa-zisul „sediu diplomatic” al „Statului Suveran Antarctic St. George”. Peste 700 de persoane din Italia au aplicat pentru cetăţenie în ţara inexistentă, plătind între 200 şi 1.000 de euro.
Cei 400.000 de euro strânşi prin înşelăciune au fost „spălaţi” prin intermediul unui cont în Malta, titrează digi24.ro.
Poliţia italiană a declarat joi că escrocii au atras persoane cărora li se promiteau mai multe beneficii: în această ţară ar fi existat o cotă redusă de impozitare şi nu ar fi fost nevoie de vaccinare obligatorie, așa cum impuneau măsurile anti-COVID în acea perioadă.
12 persoane au fost plasate în arest la domiciliu, în urma unei operaţiuni pe întreg teritoriul Italiei. Ele sunt acuzate de fraudă, fals în documente şi conspiraţie criminală. Poliţia investighează alţi 30 de suspecţi în acelaşi caz.
Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Unde au fost găsiți cei trei adolescenți care au fugit din centrul de plasament de la Breaza

 

Back To Top