Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furtuna corsica
Categorie: Știri internaționale

 

• O furtună puternică a lovit insula franceză Corsica. Vântul a atins 220 km/h.
• Ploaia torențială a provocat inundații și zeci de mii de locuințe au rămas fără electricitate.
• În unele părți ale Franței, a plouat în câteva ore mai mult decât a plouat în ultimele luni.

O furtună violentă a lovit miercuri seara insula Corsica și a lăsat în urmă dezastru: cinci morți și peste 20 de răniți, locuințe distruse, inundații și întreruperi de electricitate. Vântul a bătut cu rafale de peste 220 km/oră, cu forța unui uragan.
Camioane de câteva tone au fost răsturnate pe șosele din cauza furtunii, bărcile au fost aruncate în larg, vântul a luat pe sus acoperișuri și a rupt copaci.

CITEȘTE ȘI: Atac la Regină: Un bărbat înarmat cu o arbaletă voia să se răzbune pentru un masacru din 1919

În cele mai multe cazuri, victimele au fost lovite de crengi sau de bucăți de acoperiș, în timp ce ploaia torențială a provocat inundații. În sudul insulei franceze, o fată de 13 ani a murit când un copac a căzut peste un bungalou dintr-un camping , iar o femeie de 72 de ani a fost ucisă când mașina sa a fost lovită de acoperișul unei case, au declarat autoritățile.
Zeci de mii de locuințe au rămas fără electricitate și zeci de operațiuni de salvare s-au desfășurat în larg, pentru aducerea la mal a oamenilor aflați în bărci, relatează digi24.ro.
Ministrul francez de Interne va merge în zonele afectate și va sta de vorbă cu persoanele afectate de furtună, mai relatează sursa citată.
Sursa: digi24.ro, Foto: Trend Detail News

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Perfecționismul, o sursă constantă de stres și anxietate

 

Back To Top