Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Regina Elisabeta
Categorie: Știri internaționale

 

• Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham.
• Regina Elisabeta a fost cea mai longevivă regină a Marii Britanii şi cel mai în vârstă monarh din lume.
• Care este procedura specială care va fi urmată după moartea Majestății Sale.


„Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a murit în liniște, la Balmoral, în această după amiază. Regele și Regina Consort vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra”, este anunțul Casei Regale Britanice.

Protocolului special aplicat în această situație - „Podul Londrei s-a prăbușit” – presupune mai multe obligații pe care Guvernul britanic le va ourma strict. Astfel, premierul şi principalii reprezentanţi politici vor fi informaţi de moartea suveranei prin telefon. Un mesaj oficial va fi publicat de Buckingham pentru a informa publicul, iar un e-mail va fi trimis ministerelor. La primirea acestui e-mail, drapelele de la Whitehall - sediul guvernului britanic - vor fi arborate în bernă în 10 minute. Orice reuniune a Parlamentului va fi amânată.

Pagina oficială a site-ului familiei regale va fi în întregime neagră, iar site-ul guvernului şi toate conturile de socializare vor arbora un banner negru.
Primul discurs va fi cel al premierului. Ministrul Apărării va organiza un salut al armatei, un minut de reculegere la nivel naţional va fi anunţat. Prințul Charles a devenit imediat rege, urmând ca, în zilele viitoare, să se adreseze public națiunii britanice.

A doua zi după moartea Majestății Sale Elisabeta a II-a va fi dedicată urcării pe tron a prinţului Charles. Un consiliu se va reuni la Palatul St. James pentru a-l proclama pe noul suveran.

Parlamentul se va reuni pentru a redacta un mesaj de condoleanţe şi reuniunea lor va fi suspendată timp de 10 zile.

Urmează prima întâlnire a lui Charles în calitate de rege cu premierul şi Cabinetul său.

A treia zi, sicriul reginei va fi transportat la Buckingham Palace.

În timpul celei de-a patra, a cincea şi a şasea zi, Regele Charles va face un tur în Regatul Unit în timpul căruia se va întâlni cu diferiţi reprezentanţi oficiali care îi vor prezenta condoleanţe.

Sicriul va fi expus la Palatul Westminster între a şaptea şi a zecea zi, la Westminster Hall, şi publicul va putea veni să-i aducă omagii 23 de ore din 24.
În cea de-a 11-a zi, vor avea loc funeraliile la abaţia Westminster. Două minute de reculegere sunt prevăzute în ţară la miezul zilei şi defilări vor avea loc la Londra şi Windsor.

Sicriul Reginei va fi aşezat în capela King George VI a castelului Windsor, alături de soţul ei.

Moartea Reginei pune capăt celei mai lungi domnii din istoria Marii Britanii.

„Majestatea Sa Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Deîndată ce Secretariatul Regal va primi instrucțiuni de la Custodele Coroanei, vom reveni cu detalii”, se arată pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

 

Back To Top