Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Cu siguranţă, şoferii români or să ne invidieze iarăşi că plătim aşa puţin pentru un rezervor de benzină. După şocul din vară, când galonul (1 galon=3,8 litri) ajunsese aproape de 5 dolari în Statele Unite, iată că, „în mod miraculos”, preţurile au scăzut într-un timp foarte scurt. Este adevărat că această scădere nu este atât de miraculoasă pe cât ar părea. Motivul acestei scăderi bruşte, pe cât de mult ne bucură când umplem rezervorul, pe atât de mult ar trebui să ne întristeze. Scăderea reflectă o economie în recesiune, în care consumul este redus, cererea este redusă şi ea, ca atare, preţul se află şi el în cădere liberă.

Zilele trecute au fost anunţate numeroase concedieri pe piaţa muncii, înregistrându-se cea mai ridicată cotă la acest capitol din ultimii 30 de ani. Rata şomajului a ajuns la 6,7% , în luna noiembrie fiind pierdute peste 500. 000 de locuri de muncă. Doar într-o săptămână după anuntarea veştii că economia este în recesiune, preţul la petrol a scăzut cu 25 de procente.

Prima maşină a lui Petruţa

Când mi-am luat prima dată maşină, în noiembrie 2001, preţul la benzină era de 98-99 de cenţi, adică mai puţin de 1 dolar pe galon. În curând, dacă tendinţa de scădere continuă, este posibil sa plătim din nou, în unele zone ale Americii, mai puţin de 1 dolar pe galonul de benzină.
Printre cei care se bucura de creşterea profiturilor ca urmare a scăderii preţului la petrol, respectiv motorină, sunt cei din industria transporturilor, în special şoferii (proprietari) de TIR care cheltuiesc mii de dolari săptămânal pe motorină şi care, astfel, reuşesc să îşi mai rotunjeasca profiturile.
În prezent, cel mai mic preţ la nivel naţional pare să fie in statul Missouri - 1,44$ , respectiv Kansas City - 1,34 $ pe galonul de benzină.


Preţul la benzină în zona Chicago în 2008:
8 Decembrie - 1 galon = 1,51 $
29 Noiembrie - 1 galon = 1,88 $
16 Noiembrie - 1 galon = 2,32 $
28 octombrie - 1 galon de benzină a scăzut sub 3 dolari
10 octombrie 2008 preţul galonului a scăzut la 3,35 $ în suburbia Chicago-ului, în Indiana era chiar 2,70$, în Maryland 2,57 $.
Iulie 2008 - 1galon = 4,35 $ - cel mai mare preţ pe care l-am plătit personal
Mai 2008 - preţul la galonul de benzină a depăşit 4 dolari

 

Back To Top