Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașini combustie interna 2035
Categorie: Știri internaționale

 

• Joi seara, eurodeputații au ajuns la un istoric acord final privind eliminarea mașinilor având motoare cu combustie internă până 2035.
• Obiectivul este de a avea 100% vehicule cu emisii zero până în 2035, cu etape intermediare în 2025 și 2030.

Eurodeputații și statele membre ale UE au ajuns joi seara la un acord asupra legislației europene care ar urma să pună capăt vânzării de mașini noi cu motoare cu combustie internă până în 2035, au anunțat negociatorii, potrivit AFP.

CITEȘTE ȘI: Rovinietele s-ar putea scumpi în 2023. Șoferii vor plăti o taxă de poluare în funcție de vechimea mașinii

„Tocmai am încheiat negocierile privind standardele de CO2 pentru automobile. Decizie istorică a UE privind clima, care confirmă definitiv obiectivul de a avea 100% vehicule cu emisii zero până în 2035, cu etape intermediare în 2025 și 2030”, a scris pe Twitter eurodeputatul francez Pascal Canfin, președintele Comisiei de Mediu a Parlamentului European.

Mulți producători de mașini și-au luat deja un angajament radical față de trecerea la mașina electrică, promițând că vor scoate motoarele cu ardere internă încă din 2030 sau că vor reduce treptat ponderea lor în producția lor.

Toyota, pionierul automobilelor hibride, intenționează să lanseze treizeci de modele complet electrice până în 2030. Ford s-a angajat la COP26 de la Glasgow să „lucreze” pentru a se asigura că până în 2040 toate mașinile noi vândute au emisii zero.

Volvo Cars intenționează să retragă din catalogul său până în 2030 toate modelele sale cu ardere, inclusiv hibrizii.

Gigantul german Volkswagen, numărul 2 mondial în industria auto, își propune să devină lider mondial în vânzarea mașinilor electrice și se așteaptă să vândă 50% din vehiculele electrice până în 2030 și „aproape 100%” până în 2040 pe piețele sale principale.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Aberație fiscală: Mașini hibrid de sute de mii de euro cu impozite infime

Back To Top