Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cannabis marijuana
Categorie: Știri internaționale

 

• Guvernul german intenționează să legalizeze marijuana.
• Propunerile se referă la posibilitatea de cumpărare și deținerea unor cantități de cannabis în scop recreativ.
• Unul dintre argumente ar fi acela că prevenirea și controlul consumului ilegal de marijuana au eșuat.

Potrivit ziarului RND, reforma legislativă ar permite vânzarea de cannabis în magazine licențiate și posibil farmacii, însă va interzice reclamele care promovează consumul. O astfel de decizie ar reprezenta un pas decisiv către legalizare în cea mai populată națiune UE și posibil o oportunitate uriașă pentru industria de cannabis nord-americană care a profitat deja de pe urma experienței SUA, titrează digi24.ro.

O astfel de aprobare a Berlinului ar crea un precedent, mai multe state europene așteptând, în present, să vadă cum va funcționa relaxarea în Germania. Propunerea vizează decriminalizarea cumpărării și poesesiei de până la 20 de grame de cannabis pentru adulți, iar cultivarea a două plante acasă, pentru consum personal ar deveni legală. Marijuana ar putea fi vândută în magazine licențiate și, posibil, în farmacii pentru a putea acoperi și zonele rurale ale Germaniei.

CITEȘTE ȘI: PSD vrea legalizarea consumului de marijuana în scopuri medicinale

Sunt de asemenea luate în considerare „magazinele de specialitate cu opțiuni de consum” sau așa cum mai sunt cunoscute – „coffee shop-uri”. Germania a permis vânzarea de cannabis medical în farmacii încă din 2016. De asemenea, ar trebui să fie o limită de 15% a THC, substanța psihoactivă, în cannabisul care este vândul legal. Pentru tinerii adulți cu vârste de la 18 la 21 de ani, cannabisul nu ar trebui să conțină mai mult de 10% THC. În cele din urmă, cannabisul vândut în Germania ar trebui să fie produs intern pentru a evita conflictele cu legislația international, mai relatează sursa citată.

Bazată pe analiza extinsă a lui Burkhard Blienert, comisarul german privind drogurile narcotice,propunerea a întâmpinat rezticență din partea mai multor partide politice ai căror reprezentanți susțin că plafoanele pe THC, limitele pe posesie și regulamentele mai stricte pentru cei sub 21 de ani „vor face consumatorii să meargă către piața neagră. Un dezastru pentru tineri, sănătate și protecția consumatorului”.

Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Flagrant la Ploiești: Trei persoane au fost arestate după ce au vândut 3.7 kilograme de cannabis

 

Back To Top