Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oleg tinkov
Categorie: Știri internaționale

 

• Bancher rus miliardar Oleg Tinkov a renunţat la cetăţenia rusă din cauza războiului din Ucraina şi a condamnat pe rețelele de socializare „fascismul lui Putin”.
• El este unul dintre puţinii magnaţi ruşi care au criticat public invazia Rusiei în Ucraina descriind ofensiva drept un „război nebun”.

Oleg Tinkov, în vârstă de 54 de ani, a scris pe contul său de Instagram: „Nu pot şi nu voi fi asociat cu o ţară fascistă care a început un război cu vecinul lor paşnic”. Miliardarul est cunoscut prin faptul că deține banca online Tinkoff Bank, unul dintre cei mai mari creditori din Rusia, cu aproximativ 20 de milioane de client, titrează digi24.ro. „Este o ruşine pentru mine să continui să deţin acest paşaport”, a mai scris bancherul.
Potrivit The Guardian, Oleg Tinkov este unul dintre puţinii magnaţi ruşi care au criticat public invazia Rusiei în Ucraina descriind ofensiva drept un „război nebun” și a cerut Occidentului să pună capăt „masacrului”.

CITEȘTE ȘI: Mesaj delirant al unui oficial rus: „București, pământ rusesc”

El nu a scăpat de sancțiunile britanice impuse la scurt timp după începutul conflictului la sfârșitul lunii februarie.

În 2020, Oleg Tinkov fusese arestat la Londra, sub acuzația de evaziune fiscală în SUA. Ulterior, a fost eliberat pe cauțiune și tratat pentru leucemie în capital britanică, de unde, în acest an, a lansat mai multe apeluri publice către alți bancheri și miliardari ruși de a lua atitudine împotriva invaziei din Ucraina.

Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Un miliardar rus a câștigat dreptul de a-și folosi iahtul pe Coasta de Azur

 

Back To Top