Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rachetă Polonia
Categorie: Știri internaționale
  • Racheta care a căzut marți, în Polonia, ucigând doi oameni, este de fabricație rusească, dar toate declarațiile oficiale au fost prudente, întrucât nu există certitudinea că aceasta ar fi fost trasă de Rusia.
  • O anchetă este în derulare.
  • Presa internațională scrie deja că, din datele de până acum, ar fi vorba de fapt despre o rachetă trasă de armata Ucrainei către un proiectil rusesc.

Agenția de presă americană Associated Press (AP) scrie miercuri dimineață, citând oficiali americani, că informațiile preliminare sugerează că racheta care a lovit Polonia și a ucis doi oameni a fost trasă de forțele Ucrainei către o rachetă rusească, potrivit Digi24. Ministerul de Externe polonez a spus inițial despre rachetă că este „de fabricație rusească”. The Guardian scrie că aceasta ar putea fi și rachete sol-aer S-300 care aparțin Ucrainei.

Președintele Joe Biden a fost rezervat în declarații. Întrebat dacă racheta a fost trasă din Rusia, el a spus că „există informaţii preliminare care contestă acest lucru. Nu vreau să spun asta până când nu investigăm complet, dar este puţin probabil, din linia traiectoriei, să fi fost trasă din Rusia, dar vom vedea”.

Citiți și: Autoritățile au confirmat că o rachetă de producție rusească a lovit Polonia

Atât Ucraina, cât şi Rusia, folosesc rachete proiectate de sovietici, notează și dpa.

Oficialii SUA, dar și cei polonezi au subliniat în repetate rânduri, de la producerea incidentului, că întreaga situație trebuie investigată.

Racheta a căzut ieri după-amiază, pe teritoriul Poloniei, lovind o fermă aflată la câțiva kilometri de granița cu Ucraina. Doi oameni au murit.

Foto: Twitter/ Mateusz Lachowski

Back To Top