Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rachetă Polonia reacție NATO
Categorie: Știri internaționale
  • O reuniune de urgență a ambasadorilor statelor NATO a fost convocată, miercuri, de Secretarul General al Alianței, Jens Stoltenberg.
  • Întâlnirea a fost cerută în contextul incidentului produs marți seară, în Polonia.
  • Țara afectată nu va activa Articolul 4 din Tratatul Alianței, considerând că nu a fost vorba despre “un atac intenționat”.
  • La rândul său, Stoltenberg a punctat, miercuri, că nu există indicii că a fost vorba despre un act deliberat, subliniind totodată că nu este vina Ucrainei pentru cele întâmplate.

Incidentul produs marți seară, aproape de granița dintre Polonia și Ucraina, s-a soldat cu decesul a două persoane și este primul de acest fel petrecut pe teritoriul NATO, de la invazia Rusiei. De la început, oficialii au îndemnat la o abordare rezervată și prudentă, iar Rusia a negat că ar fi lansat racheta respectivă.

Potrivit președintelui Poloniei, Andrzej Duda, “nimic nu arată că este vorba despre un atac intenţionat al Poloniei”, acesta declarând că ”există o probabilitate puternică să fie vorba despre o carchetă care să fi fost pur şi simplu folosită de apărarea antirachetă ucraineană”, deci ”probabil un accident nefericit”.

Drept urmare, Polonia nu va invoca Articolul 4 din Tratatul Alianței.

Citiți și: O nouă ipoteză privind incidentul cu rachetă din Polonia. Biden: “Este puţin probabil să fi fost trasă din Rusia”

În urma întâlnirii convocate astăzi, Jens Stoltenberg a declarat că „exploziile de ieri au avut loc în timpul valului masiv de rachete lansat de Rusia asupra Ucrainei” și că “o investigație este în curs”. “Nu avem indicii că este un atac deliberat. Nu avem informații că Rusia ar pregăti acțiuni militare ofensive împotriva NATO. Analiza noastră preliminară arată că, probabil, racheta a fost lansată apărarea antiaeriană ucraineană, care a tras împotriva proiectilelor lansate de ruși. Dar vreau să fiu foarte clar, nu este vina Ucrainei. Rusia poartă responsabilitatea, până la urmă, pentru faptul duce acest război ilegal împotriva Ucrainei”, a declarat acesta.

Back To Top