Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cutremur indonezia
Categorie: Știri internaționale

 

• Cel puțin 170 de persoane au murit, iar alte aproximativ 700 au fost rănite în urma unui cutremur cu magnitudinea 5,6 produs luni în provincia Java de Vest din Indonezia, scrie Reuters.
• Deși nu există riscul pentru tsunami, în două ore de la producerea cutremurului au fost înregistrate 25 de replici.

 

În orașul din Java de Vest, unde a fost localizat epicentrul cutremurului, în jur de 170 de persoane au murit, iar alte aproximativ 700 au fost rănite. Oficialii spun că este posibil ca numărul victimelor să crească.

Cutremurul de luni s-a produs în Cianjur, la aproximativ 75 km sud-est de capitala Jakarta, la o adâncime de 10 km, a anunțat agenția de meteorologie și geofizică (BMKG), adăugând că nu există riscul pentru tsunami.

CITEȘTE ȘI: Cutremur joi dimineață de 5.5 grade resimțit în Ploiești

Agenția națională pentru dezastre a anunțat că mai multe case și un internat islamic din zonă au fost avariate. Imagini difuzate de televiziunea locală după cutremur arată că unele clădiri din Cianjur s-au transformat aproape în totalitate în ruine, în timp ce locuitorii panicați se înghesuiau afară.

Indonezia, țara cu peste 270 de milioane de locuitori, este frecvent lovită de cutremure, erupții vulcanice și tsunami din cauza locației sale pe “Inelul de Foc” al Pacificului, un arc de vulcani și linii de falie. Însă, potrivit agențiilor de presă internaționale, este neobișnuit să fie resimțite atât de puternic în Java. Zona în care s-a produs acest cutremur este dens populată și predispusă la alunecări de teren, cu numeroase case prost construite.

Mai multe hotnews.ro, biziday.ro

CITEȘTE ȘI: Comparație între intensitatea cutremurului din martie 1977 și seismul de joi dimineață

Back To Top