Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elicopter prabusit Ucraina
Categorie: Știri internaționale
  • 16 persoane, inclusiv ministrul de Interne al Ucrainei, dar și mai mulți copii se numără printre victimele accidentului produs miercuri dimineață.
  • Elicopterul s-a prăbușit în apropierea unei grădiniţe şi a altor clădiri rezidenţiale din Brovari, un oraș aflat în regiunea Kiev.
  • Update: Numărul morților a ajuns la 18. De asemenea, se înregistrează și 29 de răniți, dintre care jumătate copii.

UPDATE Accident elicopter Brovari

Cel mai nou bilanț al tragediei anunță 18 morți, dintre care trei copii, și 29 de răniți, printre care se află, de asemenea, nu mai puțin de 15 copii.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Știrea inițială

„În această dimineaţă, 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă s-a prăbuşit în Brovari. În urma prăbuşirii, Ministerului Afacerilor Interne şi-a pierdut conducerea: au murit ministrul, prim-adjunctul său şi secretarul de stat”, a anunţat pe Telegram şeful poliţiei, Ihor Klimenko, scrie News.ro.

Citiți și: FOTO - Resturile unei rachete rusești au fost descoperite în Rep. Moldova, la aproximativ 20 de km de granița cu România

Acesta a precizat că bilanțul de până la acest moment indică 16 persoane, inclusiv doi copii. Dintre acestea, nouă se aflau în elicopter. 22 de victime, inclusiv zece copii, se află în spital.

În mediul on-line au apărut înregistrări făcute la scurt timp după impact. Vezi video AICI și AICI.

Deocamdată nu se știe care este cauza tragediei de la Brovari.

Mai multe imagini de la locul tragediei pot fi văzute AICI.

 

Back To Top