Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Vladimir Putin în Crimeea
Categorie: Știri internaționale

 

• La o zi după ce CPI a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus, Vladimir Putin a sosit sâmbătă în Crimeea într-o vizită pentru a marca cea de-a noua aniversare a anexării de către Rusia a peninsulei ucrainene.
• Televiziunea de stat a difuzat un scurt clip cu un Putin îmbrăcat lejer care se plimbă cu un grup de oficiali și a promis mai multe detalii în scurt timp.

Rusia a anexat Crimeea în 2014, cu opt ani înainte de a lansa invazia la scară largă a Ucrainei. Ucraina spune că va lupta pentru a elibera Crimeea și de a scoate forțele rusești din toate celelalte teritorii pe care Rusia le-a ocupat în războiul de un an.
Putin a luat un avion pentru a parcurge cei 1.821 de kilometri de la Moscova la Sevastopol, cel mai mare oraș din regiune, unde s-a așezat la volanul mașinii care l-a transportat în jurul orașului, potrivit guvernatorului Mikhail Razvozhaev, instalat de Moscova.

Într-o călătorie surpriză la Sevastopol, portul Flotei ruse de la Marea Neagră din Crimeea, Putin a vizitat o școală de arte în compania guvernatorului local, Mihail Razvojayev, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune rusă, potrivit AFP.
Potrivit acestuia, sâmbătă urma să fie inaugurată o școală de arte pentru copii, cu participarea liderului rus prin videoconferință. „Dar Vladimir Vladimirovici a venit în persoană. El însuși. La volan. Pentru că într-o zi istorică ca astăzi, el este mereu alături de Sevastopol și de oamenii săi”, a spus Mihail Razvojayev.

VIDEO Vladimir Putin în Crimeea 18 martie

Putin a mai vizitat și situl arheologic de la ruinele orașului grec antic Chersonesos, potrivit presei de stat ruse.

CITEȘTE ȘI: CPI A EMIS MANDAT DE ARESTARE PENTRU PUTIN. ACUZAȚIA: CRIME DE RĂZBOI

Mai multe țări au subliniat că nu au recunoscut și nu vor recunoaște anexarea peninsulei de către Moscova cu ocazia aniversării anexării ilegale a Crimeei de către Rusia și au subliniat că Rusia a încălcat grav dreptul internațional și continuă să facă acest lucru și că Peninsula Crimeea și alte zone ocupate de ruși din estul și sudul Ucrainei rămân teritoriu ucrainean.

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis vineri un mandat de arestare împotriva președintelui rus Vladimir Putin, acuzându-l de crima de război de deportare ilegală a cel puțin 100 de copii din Ucraina.
Mișcarea va obliga cele 123 de state membre ale curții să-l aresteze pe Putin și să-l transfere la Haga pentru judecată dacă va intra pe teritoriul lor.

Moscova a negat în mod repetat acuzațiile conform cărora forțele sale ar fi comis atrocități în timpul invaziei din Ucraina.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: RĂZVAN MUNTEANU, PREȘEDINTE CHAMBER OF EXCELLENCE IN INTERNATIONAL AFFAIR: „PUTIN ESTE PRIVIT CA UN ȚAR PENTRU O PARTE A ELECTORATULUI SĂU RUS”

Back To Top