Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

barcelona turisti
Categorie: Știri internaționale

 

• Zi de zi, navele de croazieră aduc în Barcelona un număr mare de turiști, care își petrec aici doar câteva ore.
• Autoritățile însă nu sunt mulțumite și ar vrea să limiteze numărul străinilor care sosesc în fiecare zi.

În ciuda popularității orașului, municipalitatea ripostează și spune că turiștii nu au un impact economic major asupra Barcelonei.

„Te vei plimba și, dintr-o dată, va apărea această masă de oameni care apar împreună pe stradă. Ei nu consumă nimic și nu au un impact economic... Pur și simplu se plimbă timp de patru sau cinci ore și pleacă”, a declarat Janet Sanz, viceprimar al orașului și consilier responsabil cu ecologia, urbanismul și mobilitatea.

 CITEȘTE ȘI: MEDICAMENTE PE CARE SĂ LE AI ÎN CASĂ DE PAȘTE

Lunea trecută, cinci nave de croazieră erau programate să sosească, iar vinerea aceasta, pe 14 aprilie, sunt așteptate opt. Mai mult, regiunea se confruntă cu cea mai gravă secetă din ultimele decenii, ceea ce impune restricții de apă.

„Este complet de neînțeles faptul că suferim cel mai secetos an din ultimii 100 de ani, dar așteptăm mai mulți pasageri de croazieră ca niciodată", a declarat Sanz.

Autoritățile vor ca sosirile navelor de croazieră să fie limitate la 200.000 de pasageri pe lună, sau maximum trei nave pe zi, însă, până când se va întâmpla acest lucru, rezidenții vor fi nevoiți să se lupte pentru spațiu cu aproximativ 25.000 de turiști/zi.

Cu toate acestea, portul din Barcelona a ripostat la afirmațiile lui Sanz și transmite că mai mult de jumătate dintre turiștii de pe navele de croazieră care au sosit în Barcelona în acest an - până la 58% din total - au fost prognozați să își înceapă sau să își încheie croaziera în oraș, spre deosebire de cei care sosesc doar pentru o zi.

În ultimele săptămâni, locuitorii au ieșit în stradă sub sloganul „Opriți invazia turiștilor! Violența turistică pe care o suferim este de nesuportat", au notat ei, într-un manifest citit la un protest recent.

Sanz a descris protestele ca fiind un semn al nevoii continue de a găsi un echilibru între turiști și rezidenți: „Este responsabilitatea tuturor, în special a celor din sectorul turismului, să se asigure că Barcelona nu devine un parc tematic. Pentru că, în momentul în care va deveni așa, nu va mai prezenta interes pentru turiști", a mai adăugat viceprimarul orașului, potrivit theguardian.com.

Mai multe pe stiridecluj.ro

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT DESTINAȚIILE TURISTICE CELE MAI CĂUTATE PENTRU VACANȚA DE PAȘTI

Back To Top