Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

destinațiile turistice de Paști
Categorie: Știri naționale

 

• Numărul turiștilor români care au ales să își petreacă vacanța de Paște în țară sau în străinătate a crescut semnificativ față de anul trecut, iar destinațiile sunt cele tradiționale.
• În țară, este preferat turismul rural, iar pe plan extern, țările cu tradiții creștin ortodoxe.
• În unele pensiuni din Delta Dunării rezervările pentru Paște sunt deja de 100%.

Cele mai căutate și în acest an sunt destinațiile turistice care oferă elementele tradiționale. Astfel, pentru minivacanța de Paște, mulți turiști au ales pensiunile și hotelurile din zona Bran Moeciu-Fundata, Mărginimea Sibiului, Bucovina, cu tradițiile ei, Maramureș, Neamț. Delta Dunării este destul de solicitată, un pic și litoralul.

 CITEȘTE ȘI: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE LÂNGĂ STADION, ÎN ZIUA DE PAȘTI

La Jurilovca, unele pensiuni sunt de mai multe luni rezervate sută la sută, iar prețurile nu au crescut foarte mult față de anii trecuți.

Cine a vrut să petreacă paștele departe de casă, dar să beneficieze și de condițiile unui hotel de lux, beneficiază, la o ofertă all inclusive lângă lacul Razelm, de slujbă la biserică, o cină de întâmpinare, prânz și cină festivă pe data de 16 (aprilie), o echipă de animație pentru copii și muzică live.
Rezervări pentru Paște au fost făcute și la Băile Herculane unde ofertele au început de la 115 euro/ noapte/ cameră dublă, cu demipensiune și trei proceduri balneare pe zi de persoană.

„Peste anul trecut. Este o creștere atât pe intern cât și pe extern, undeva între 30 și 40%. Anumiți hotelieri înregistrează creșteri și mai mari până la ora actuală. Oricum, clar, cam peste 60% din turiști și-au cam făcut rezervările pentru Paște”, spune consultantului în turism Traian Bădulescu.

Iar ca destinatii externe preferate de turiștii români sunt Bulgaria, cu minivacanță all inclusive, și Grecia pentru ca sunt căutate, în primul rând, țările cu traditii creștin ortodoxe.

Mai multe pe europafm.ro

CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORGANISM CÂND SE SCHIMBĂ VREMEA BRUSC ȘI DE CE

Back To Top