Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

baraj ucraina
Categorie: Știri internaționale
  • Barajul din regiunea Herson, care alimentează cu apă Crimeea şi centrala nucleară Zaporojie, a fost aruncat în aer, iar zone extinse sunt inundate.
  • Aproximativ 16.000 de persoane ar fi afectate.
  • Volodimir Zelenski a convocat de urgenţă Consiliul pentru Securitate şi Apărare Naţională.

Ucraina şi Rusia se acuză reciproc pentru aruncarea în aer a barajului, care a provocat inundaţii generalizate în zona Herson. Construcția aflată pe Nipru a fost realizată în perioada sovietică și alimentează cu apă Crimeea, dar şi centrala Zaporojie.

În lacul barajului cu o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 3,2 km se afla apă cât în Marele Lac Sărat din statul american Utah. Agenţiile de ştiri ruseşti transmit că barajul a fost distrus în urma unui bombardament, în timp ce primarul oraşului Nova Kahovka, controlat de Rusia, a acuzat de un act de terorism. Agenţia de stat rusă TASS, care citează un oficial prorus din regiunea Zaporojie, scrie că nu a existat niciun "pericol critic" pentru instalaţia nucleară, aflată sub controlul Rusiei.

Evacuări masive în Ucraina, în zona afectată de aruncarea în aer a barajului Nova Kahovka

Şeful instalat în Rusia al regiunii Herson a declarat că a început evacuarea în apropierea barajului şi că apa va atinge niveluri critice în decurs de cinci ore.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va organiza o reuniune de urgenţă cu privire la explozia barajului Nova Kahova, a anunţat marţi pe Twitter Oleksii Danilov, secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitate Naţională şi Apărare.

Imagini surprinse după aruncarea în aer a barajului Nova Kahovka pot fi văzute AICI.

Citiți și: SUTE DE MORȚI DUPĂ CE TREI TRENURI AU INTRAT ÎN COLIZIUNE

Sursa: News.ro

Back To Top