Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

putin evgheni prigojin
Categorie: Știri internaționale
  • Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs televizat, sâmbătă dimineață, acuzându-l de trădare pe Evgheni Prigojin.
  • Liderul mercenarilor Wagner a preluat controlul aspra comandamentului militar din Rostov pe Don și cere schimbarea șefilor din armata rusă, acuzând un atac asupra trupelor sale.

În prima reacție la acțiunile șefului Wagner, Evgheni Prigojin, liderul de la Kremlin îl acuză pe deja fostul său aliat de trădare și avertizează că va răspunde acestor acțiuni cu măsuri extrem de dure.

"Trebuie să făcem totul pentru a opri această mișcare. Aceasta este trădare. Intrigile și toate celelalte au adus la un neliniște masivă iar tragedia acestuia război a făcut ca rușii să cadă victime ale acestuia. Ne vom apăra patria, inclusiv pentru a trece peste obstacole", a transmis Putin.

Acesta se referă la evenimentele din ultimele ore ca fiind o "răsmeriță internă" car ereprezintă totuși "o lovitură" pentru poporul rus.

"Ca președinte și comandant suprem fac tot ce se poate pentru a respinge acest atac. Cei care au trădat Rusia, mă adresez tututor celor implicați, să nu își asume participarea la niciun conflict armat. Vom apăra cu siguranță întregul teritoriu", a mai spus Putin.

Citiți și: ALERTĂ ÎN RUSIA! ȘEFUL WAGNER, EVGHENI PRIGOJIN, FACE APEL LA REBELIUNE. MĂSURI ANTITERORISTE LA MOSCOVA

Evgheni Prigojin, liderul grupului paramilitar Wagner, a afirmat sâmbătă că a intrat în Rusia cu trupele sale cu scopul de a răsturna conducerea militară, spunând că este "gata să moară" împreună cu cei 25.000 de oameni ai săi pentru a "elibera poporul rus". Acesta a cerut ca ministrul apărării Serghei Şoigu şi şeful statului major Valeri Gherasimov să vină la el, în oraşul Rostov-pe-Don, amenințând că altfel va bloca orașul și va porni spre Moscova.

Liderul Wagner a acuzat că una dintre trupele de asalt a fost atacată de elicoptere, interpretând acest lucru ca pe o "amenințare".

 

"

 

Back To Top