Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

revolta wagner prigojin
Categorie: Știri internaționale
  • Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a acuzat, sâmbătă, că unităţile sale au fost atacate de un elicopter, pe o autostradă, şi a ameninţat că ”va distruge totul” în drum.
  • Măsuri speciale au fost luate la Moscova.

Într-un mesaj publicat pe canalul său de Telegram, Prigojin susține că ”una dintre trupele de asalt a fost atacată de elicoptere". Potrivit acestuia, "unităţile Wagner sunt intacte, elicopterul este distrus şi arde în pădure”. ”O vom lua ca o ameninţare şi vom distruge totul în jurul nostru”, a transmis șeful Wagner, care susține că "siturile militare din Rostov sunt sub control, inclusiv aerodromul''. "Un mare număr de teritorii" cucerite în Ucraina "sunt pierdute" şi "mulţi soldaţi sunt ucişi", a afirmat el, acuzând încă o dată armata rusă că nu spune adevărul privind situaţia de pe front. Șeful Wagner spune că armata pierde "până la 1.000 de oameni pe zi", printre care morţi, răniţi, dispăruţi sau cei care refuză să lupte. Tot într-o înregistrare video, Prigojin a cerut ca ministrul apărării Serghei Şoigu şi şeful statului major Valeri Gherasimov să vină la el, în oraşul Rostov-pe-Don, amenințând că altfel va bloca orașul și va porni spre Moscova

Imagini cu vehicule militare ruseşti pe străzi, în oraşul Rostov pe Don, au apărut în mediul on-line, în timp ce la Moscova au fost sporite măsurile de securitate, iar vehicule blindate patrulează pe străzi.

Evgheni Prigojin, liderul grupului paramilitar Wagner, a afirmat sâmbătă că a intrat în Rusia cu trupele sale cu scopul de a răsturna conducerea militară, spunând că este "gata să moară" împreună cu cei 25.000 de oameni ai săi pentru a "elibera poporul rus". 

Procuratura generală rusă a anunţat deschiderea unei anchete pentru "răzvrătire armată" împotriva lui Prigojin, care s-a revoltat după ce a acuzat armata că i-a bombardat oamenii. Autorităţile au înăsprit măsurile de securitate la Moscova şi în alte câteva regiuni din Rusia.

Citiți și: BARAJUL NOVA KAHOVKA DIN REGIUNEA HERSON A FOST ARUNCAT ÎN AER. RUSIA ȘI UCRAINA SE ACUZĂ RECIPROC – VIDEO LINK

Această turnură dramatică a evenimentelor, în legătură cu care sunt încă multe detalii neclare, pare a fi cea mai mare criză internă cu care se confruntă preşedintele Vladimir Putin de când în februarie anul trecut a ordonat o invazie la scară largă a Ucrainei, numind-o "operaţiune militară specială", comentează Reuters.

Putin ar urma să facă astăzio declarație cu privire la evoluția evenimentelor din ultimele ore.

Sursa: Agerpres

 

Back To Top