Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Secretariatul General al Instituţiilor Penitenciare din Spania a închis dosarul „de mustrare” a directorului penitenciarului Picassent-Valencia. Dar prin ce se făcuse „vinovat” mustratul? Prin faptul de a fi aprobat o petrecere pentru deţinuţi în care o striperiţă a „comis” un show erotic.

Femeia creează discrepanţe insolubile

Sindicatele de sorginte comunistoidă ale funcţionarilor din penitenciare au reclamat mass mediei si statului acest fapt ca fiind "macist şi denigrant pentru că „rolul carcerelor este de a reabilita şi a inserta în societate şi nu acest tip de spectacole va schimba conduita, dimpotrivă, folosind femeia ca obiect sexual creează discrepanţe indisolubile". În acelaşi timp, sindicatele deţinuţilor şi cele ale paznicilor au reclamat că dintr-un simplu spectacol comuniştii vor să tragă profit pentru acţiuni ulterioare.

Tarhetişti, peşti şi SIDA


Dintre cei 2800 de deţinuţi din penitenciar, 357 sunt purtători ai HIV. În puşcăria din Picassent sunt peste 57 români care îşi execută pedeapsa, majoritatea fiind celebrii tarhetişti (clonatori de carduri bancare) şi gaşca temuţilor peşti, 30 arestaţi în urmă cu un an.

Daniela câştigă, comuniştii dezbat

La spectacolul organizat în închisoare au fost prezenţi 300 de deţinuţi. Rafa Garcia, managerul Danielei Striparul, care este curtată acum de reviste şi televiziuni din SUA, Italia, Anglia, Franta, Germania, a asigurat că fiecare apariţie a artistei erotice va fi plătită cu peste 10.000 de euro Revista „Interviu” din Spania a plătit chiar suma de 90.000 euro pentru un reportaj de nud şi cover.
Izquierda Unida - partidul politic care uneşte toate facţinuile comuniste din Spania - şi-a manifestat intenţia de a lua acest caz în dezbatere la Congresul Deputaţilor.

Back To Top