Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Pe 28 ianuarie 2009, ministrul turismului, Elena Udrea, a inaugurat standul României la Târgul Internaţional de Turism - FITUR, care s-a organizează la Madrid în perioada 28 ianuarie - 1 februarie 2009.

Din nou, Costel Busuioc


Standul României, cu o suprafaţă de 155 m² şi un design modern, este situat în pavilionul 10 şi oferă publicului vizitator, pe lângă informaţii detaliate privind oferta turistică a României, activităţi atractive cum sunt un miniconcert susţinut de tenorul român Costel Busuioc, demonstraţii de artizanat realizate de un meşter popular încondeietor de ouă şi degustări de vinuri şi produse gastronomice româneşti.

13 000 de firme

Pe parcursul vizitei la Madrid, ministrul turismului a avut întrevederi cu oficiali spanioli (printre aceştia numărându-se Joan Mesquida Ferrando, Secretar de Stat pentru Turism în cadrul Ministerului Industriei, Turismului şi Comerţului) şi cu reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale pentru Turism (secretarul general adjunct, Taleb Rijai şi reprezentantul pentru Europa, Eduardo Fayos Sola). În acest an, la FITUR au participat aproximativ 13.000 firme din 170 de ţări, dispuse în 12 pavilioane,

Economiile Elenei sau despre solidaritate

Doamna ministru Elena Udrea a preferat să facă economie şi să ia masa la un restaurant cu autoservire în loc de un restaurant a la cart, aceasta afirmând că „Trebuie să facem şi noi economie şi să ne solidarizăm cu noile directive ale Guvernului!”. În plus, delegaţia României la târg a primit de mâncare un meniu mai modest decât de obicei, servindu-se chiar salam stricat după cum se poate vedea în imaginea alăturată. Trebuie să precizăm că Elena Udrea nu a mâncat din acel salam. Salamul, venit din România, a fost pus de organizatori pe masă la protocol pentru a fi consumat de oamenii de presă şi de diverşi vizitatori. Organizatorii n-au nicio vină, întrucât ei n-aveau de unde sa ştie că salamul românesc era expirat. În schimb, preparatele spaniole au fost - toate - super.
Foto: Mihai Petre 

 

Back To Top