Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Localitatea Bunol se află în provincia de Valencia a Regatului de Spania. Primele vestigii ale acestei urbe, conservate în peştera de la Carcalin, datează de acum 50.000 ani. Pe vremea iberilor timpurii localitatea se numea Bullon sau Billon - "fântână” în limba lor. Mai târziu, romanii au (re)numit-o Bullion - "ape date in clocot”.

Şi-o trag pe şleau. În diblă

Tradiţia bătăii cu roşii datează din 1954. Anul acesta Primăria a pus la bătaie pentru cele 40.000 persoane angrenate în bătălie peste 113 tone de tomate. Roşiile au fost aduse din comunele vecine, în care muncesc foarte mulţi români.

Crivăţ Ionel din Iaşi a fost foarte supărat când a văzut că de fapt munca sa serveşte doar ca oamenii să se pocnească. "Dom'le, sunt aici în Spania de două luni, cred... Dacă ştiam că idioţii ăştia folosesc munca mea să şi-o tragă pe şleau, nu mai lucram... Auzi, alţii mor de foame în România şi ăştia vin de la peste mii de kilometri, chiar din America, să-şi dea în cap. Uff! Nebuni mai sunt spaniolii ăştia. Nu înţeleg cum funcţionează societatea asta. Toţi sunt în plină criză, dar cheltuiesc ca nebunii!”.


Vlad din Sibiu îl ceartă pe Necula din Călăraşi: "Eu sunt aici de trei ani si m-am integrat în viaţa spaniolilor. La cooperativa Xilxes, de unde provin tonele de roşii care au umplut cele şase camioane, lucrăm foarte mulţi români. I-am învăţat româna şi pe spanioli şi pe musulmanii care se fac că muncesc aici...”, declară Vlad.

Bătălia virtuală. Un tomate gigante

Florin Ghica din Câmpina şi prietenul său George Georgescu din Ploieşti i-au dat unui japonez rănit astăzi primele ajutoare.

L-au dus pe nipon la Spitalul La Fe din Valencia. S-a constatat că, din fericire, asiaticul nu are mari probleme. "Toţi se strâng în piaţa satului - comentează alt român rezident într-un sat vecin. Pe la ora 12, trag o petardă şi apoi toţi nebunii din Elveţia, Danemarca, Suedia, Japonia, SUA sau Rusia vin să-şi spargă dibla cu roşii din varietatea "para”.


Spaniolii au inventat şi un joc virtual pentru celebrarea acestei tradiţii. "Am crezut că Bulion vine de la numele acestei fieste - comen­tează Mihai Stan, un român care lucrează la o firmă spaniolă care a lansat această bătălie virtuală - Vandal.net, "habre¡ un tipo de enemigo especial, que sera¡ un tomate gigante”.

Practic, după bătălie, comuna rămâne afectată, dar sătenii îşi suflecă mânecile şi se apucă să cureţe şi să văruiască pereţii faţadelor. Anul viitor, o nouă bătălie cu roşii va invada această comună.

Back To Top