Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Tsar-Nuclear-ExplosionStatele Unite ale Americii au plănuit să detoneze o bombă nucleară pe Lună pentru a câştiga Războiul Rece, planul perfect pentru a intimida Uniunea Sovietică şi a creşte încrederea americanilor, scrie au.news.yahoo.com.Proiectul secret, care datează din 1950, nu a fost dus la îndeplinire. Potrivit scenariului, o rachetă care urma să transporte un dispozitiv nuclear avea să fie lansată dintr-o locaţie secretă, să parcurgă 383.000 de km până la Lună unde ar fi fost detonată.
Leonard Reiffel, cel care a coordonat proiectul, a confirmat că din punct de vedere tehnic reuşita era asigurată şi racheta ar fi putut lovi Luna cu o precizie de 3 km.

Planul era ca impactul să se producă în partea vizibilă a Lunii, în aşa fel încât norul-ciupercă să fie luminat de soare şi vizibil de pe Pământ. Bomba avea să fie la fel de mare ca cea de la Hiroshima.

 

Back To Top