Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

ueNegocierile de la Bruxelles pe bugetul UE pentru perioada 2014-2020 au eşuat, liderii europeni neajungând la un acord pe varianta financiară propusă de şeful Consiliului European, Herman van Rompuy, informează gandul.info

 

Şeful CE ar urma să facă o nouă propunere la un summit viitor, în 2013. Elisabetta Olivi, purtătoarea de cuvânt a premierului itatalian Mario Monti, a declarat, pentru sursa citată, că nu sunt şanse să se ajungă deocamdată la un acord, nefiind în acest moment poziţii convergente ale liderilor UE în privinţa propunerilor făcute de van Rompuy. "Impresia este că principala temere vizează blocarea bugetului de către Marea Britanie, dacă se forţează luarea unei decizii astăzi", a spus ea.

 

Potrivit unor surse diplomatice, cele mai ferme poziţii împotrivă le au Suedia, Olanda şi Marea Britanie, nemulţumiri fiind exprimate şi de Germania.

Back To Top