Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

copiutaRomânia nu este singura ţară în elevii nepregătiţi suficient încearcă să fraudeze examenul de BACALAUREAT. Copiuţele sau diversele dispozitive electronice pentru inspiraţie în cazul vreunui subiect mai dificil sunt practicate în toată lumea, însă, în anumite state, frauda se pedepseşte mult mai aspru decât la noi.

Peste nouă milioane de tineri chinezi susţin, vineri, examenul de bacalaureat, unele candidate fiind rugate să intre în sala de examinare fără sutiene, informează AFP, citată de Agerpres.

Pentru a preveni utilizarea de „instrumente electronice de copiat" în timpul „gaokao", bacalaureatul chinez, centrele de examinare din provincia Jilin, în nord-estul Chinei, au fost dotate cu detectoare de metale. Prin urmare candidatele au fost rugate să intre la examen fără sutiene cu balene metalice, scrie ziarul Global Times.

Miercuri, Ministerul Educaţiei din aceeaşi ţară a promis că va lua măsuri pentru a se evita copiatul, mai ales cu ajutorul camerelor video instalate în sălile de examen, a scris cotidianul China Daily.

Diploma de bacalaureat este considerată un instrument esenţial pentru succesul social şi personal în China şi intrarea la facultate a devenit un pas crucial, aşa că nu este de mirare nici efortul de a trece examenul cu orice risc, strategiile candidaţilor fiind uimitoare şi pe măsura mizelor enorme. În China au fost create chiar reţele ortanizate pentru a-i ajuta pe candidaţi să „trişeze" la examen.

În 2012, Ministerul Securităţii Publice a anunţat arestarea a 1.500 de persoane şi confiscarea a 60.000 de kituri electronice destinate copiatului, în special emiţătoare şi mini-căşti.

Back To Top