Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

1.500.000 de slujitori ai Securităţii comuniste

"În 1978, când a părăsit DIE (Departamentul de Informaţii Externe), în Securitate activau circa 15.000 de ofiţeri operativi. Fiecare dintre ei era obligat să aibă 50 de informatori şi 50 de colaboratori. Adunaţi cifrele acestea. Rezultă că aproape 1.500.000 de oameni au slujit Securitatea în România", declara realizatoarea Lucia Hossu-Longin (celebră prin realizarea serialului „Memorialul durerii”), intr-un interviu de la TVR, despre generalul Ioan Mihai Pacepa, cu care a reuşit să stea de vorbă - lucru foarte greu de realizat, vom vedea de ce - în luna februarie, în Miami, Florida.

„Saltul” generalului

Pacepa a fost şeful adjunct al Securităţii din România şi consilier al lui Ceauşescu. În '78, a trădat sistemul comunist şi a cerut azil politic în SUA. Era cel mai înalt oficial al vreunui serviciu de Securitate comunistă din blocul estic care trecea de partea americanilor.
Realizatoarea de televiziune a stat trei zile în SUA şi a discutat cu Pacepa ore întregi, realizând un interviu care a fost transpus într-o carte intitulată "Faţă în faţă cu generalul Ioan Mihai Pacepa", ieşită de curând pe piaţă. Povestea va sta şi la baza unui film de televiziune.
Întâlnirea a fost posibilă, din spusele doamnei Longin, după o verificare minuţioasă făcută de FBI, care vroia să se asigure că nu există niciun pericol la adresa lui Pacepa.

Zveltul şi fermecătorul Pacepa. Imaginea unui spion

"Generalul Pacepa are o alta identitate, după trei operaţii pe care le-a suferit. Trăieşte în Statele Unite. Nu ştiu în ce stat. E un bărbat fermecător, arată ca la 50 de ani, deşi are 82 de ani. Zvelt, se ţine bine şi reprezintă, într-adevăr, imaginea unui spion. Are memorie excepţională, inteligenţă, sclipire, putere de rezistenţă, pentru că interviul acesta a fost foarte greu de realizat”, declara realizatoarea, care se pare că a folosit doar înregistrări audio, deoarece nu are voie să-i divulge imaginea feţei, aceasta fiind considerată secret de stat în Statele Unite.

Back To Top