Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

De vorbă cu Gordon Keith, cel care a descoperit şi lansat grupul „The Jackson Five” şi pe Michael Jackson, în Gary, Indiana. Gordon Keith era proprietarul şi managerul casei de înregistrări Steelton Records. Cum i-a descoperit, cum au plecat apoi la o altă casă care le-a oferit mai mulţi bani, cum au fost abuzaţi fraţii Jackson de tatăl lor, Joseph („Joe”), cât şi alte detalii de care îşi mai aminteşte Gordon Keith despre Michael Jackson puteţi afla în interviul pe care ni l-a oferit managerul, în exclusivitate.

Ce a reuşit Gordy şi nu a reuşit Gordon

Reporter: Haideţi să ne întoarcem niţel în timp. Când aţi cunoscut familia Jackson?
Gordon Keith:
I-am întâlnit cândva, prin octombrie 1967. I-am întâlnit pentru că eu îi căutam. Le-am văzut poza pe un poster şi mi s-au părut interesanţi. Mi se păreau deopotrivă talentaţi şi disciplinaţi. Erau super.

R: Ce făceaţi dvs. la vremea respectivă?
G.K.:
Pur şi simplu, încercam să găsesc un grup valoros cu care să fac înregistrări.

R: Eraţi, aşadar, în industria muzicală?
G:K.:
Da, eram proprietarul casei de înregistrări Steelton Records.

R: Au mers bine treburile?
G.K.:
Au mers bine. Chiar foarte bine, aş spune. A trebuit să găsesc alţi câţiva membri care să ajute cu partea vocală, pentru că la vremea respectivă doar Michael, Jermaine şi Jackie aveau voci bune, ceilalţi nu prea cântau bine. Pentru a fi obiectiv până la capăt, trebuie să recunosc meritele lui Berry Gordy şi „Motown Records” pentru faptul că au reuşit mai târziu să-i înveţe şi pe ceilalţi să cânte, că eu n-am reuşit.

Nemaipomenit sau dubla intersecţie

R: Cum era Michael Jackson la acea vreme?
G.K.:
Nemaipomenit. Era totdeauna super, era relaxat, zâmbea, era un băiat fericit pentru că iubea enorm ceea ce făcea.

 

R: Dumneavoastră i-aţi descoperit şi i-aţi urcat pe scenă. Ce s-a întâmplat după aceea?
G.K.:
Ei şi-au făcut foarte bine treaba pe scenă, toată lumea i-a îndrăgit pentru că erau foarte buni şi foarte simpatici.

 

R: Dar au fugit apoi la o alta casă de înregistrări...
G.K.:
Da, aşa au făcut. Noi o numim dubla intersecţie. A fost o mişcare ilegală făcută de ei. Dar la vremea respectivă nu aveam puterea şi banii necesari să-i împiedic să plece.

 

R: Aţi intentat chiar un proces împotriva lor, nu?!
G.K.:
Nu a fost vorba de o acţionare în justiţie pentru încălcarea contractului, deoarece nu aveam putere financiară pentru asta atunci. I-am dat însă în judecată mai târziu pentru că au luat numele unei alte formaţii pe care am avut-o, Ripples and Waves, cât şi două melodii: „Let me carry your school books” şi „I never had a girl”. Procesul a durat vreo 10 ani, am câştigat în cea mai mare parte, dar nu am primit nici astăzi banii cuveniţi.

 

Cei abuzaţi

 

R: Cum era atmosfera din casa familiei Jackson când au început să cânte ?
G.K.:
Părea să fie o atmosferă plăcută. N-am detectat la vremea respectivă că Joseph îşi abuza copiii. Toată lumea părea să fie foarte fericită.

 

R: Când aţi aflat că acesta îşi abuza copiii, în special pe Michael?
G:K.:
Nu pot să spun exact când. Dar am aflat şi eu despre asta. Chiar am înregistrări video cu cei care mi-au povestit despre abuzuri. Am şi declaraţii legalizate ale unora dintre ei, care se refereau la acele abuzuri. Una este chiar a toboşarului care a făcut parte din formaţia „The Jackson Five”. Numele lui este Johnny Jackson. Omul a decedat acum doi ani.

 

R: Abuzurile erau doar asupra lui Michael sau şi a celorlalţi?
G.K.:
Asupra tuturor, cu excepţia celor mai mici, care nu cântau, şi a lui Janet. În rest, toţi au fost abuzaţi.

 

R: De ce credeţi că au fost abuzaţi? Nu cântau destul de bine...?!
G.K.:
Oh, nuuu!... Glumiţi, desigur. Era vorba de alt fel de abuzuri. Joseph i-a abuzat atât fizic, cât şi sexual. Şi nu doar pe ei. Apoi, printre cei din grup şi din anturajul formaţiei se aflau homosexuali şi pedofili. Unul dintre ei era binecunoscut în comunitate ca fiind pedofil. Din câte am înţeles, pentru că a abuzat prea mult de Michael, a fost dat într-un final afară.

R: Asta explică atitudinea pe care mai târziu Michael Jackson a avut-o faţă de tatăl său?!
G.K.:
Absolut.

„DA” şi „NU”

R: Ce altceva vă mai amintiţi despre Michael?
G.K.:
A avut o inimă de aur. O persoană foarte amabilă, căreia îi păsa de ceilalţi şi îi ajuta foarte mult.

R: Aţi păstrat legătura cu el?
G.K.:
Am încercat, dar tatăl lor, Joseph, m-a împiedicat să mai pot lua contact cu el. Dacă aş fi putut să ţin legătura cu Michael, acesta ar fi fost în viaţă acum.

R: Credeţi asta, într-adevăr?
G.K.:
Da. I-aş fi spus când greşea. Michael a avut în jurul său foarte multe persoane care spuneau totdeauna "DA" la tot ce vroia sau spunea el. Eu i-as fi spus, când situaţia o impunea, "NU". Eu nu sunt genul de om care să zică "DA" la orice.

Premoniţiile lui Gordon

R: Cât priveşte moartea lui Michael, ce ne puteţi spune despre acest trist deznodământ?
G.K.:
Am aflat despre deces de la un prieten care a auzit ştirea la radio. Însă pot să vă spun că am avut nişte presimţiri ciudate înainte să se întâmple asta. Am mai avut astfel de premoniţii înainte de a fi asasinaţi JF Kennedy şi Dr. Martin Luther King. Acum am avut premoniţia că unul din familia Jackson va muri.

R: Da. Ciudat. Vă mulţumim pentru amabilitate.

 

Back To Top