Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

gratii arest"De câteva zile mai mulți autori necunoscuți cu funcții în Poliția Prahova încearcă să oprească următorul articol, publicat deja de subsemnatul", scrie jurnalistul Cătălin Stavri pe blogul său.

Stavri a prezentat, cu câteva zile în urmă, informaţii exclusive legate de un deces suspect din arestul Câmpina. Pe scurt, un cetăţean turc acuzat de evaziune fiscală şi reţinut în detenţie preventivă ar fi fost privat de tratamentul medical specific bolii sale, acesta decedând la scurt timp după ce a fost internat, de urgenţă, în Spitalul Câmpina. Iată articolul publicat de Cătălin Stavri în telegrama.ro şi incomod.ph

"Un bărbat închis în arestul Poliţiei Prahova a murit în condiţii suspecte, existând indicii că omul nu a primit tratamentul medical recomandat de medici înainte de arestare. Informaţia deschide un scandal de proporţii, în care responsabilii din MAI sunt bănuiţi că, printr-un abuz, au dus la decesul unui om.

Ahmet Ardic, un cetăţean turc arestat într-un dosar de evaziune fiscală, a decedat la sfârşitul lunii noiembrie, în spitalul din Câmpina. Jurnaliştii de investigaţii ai Telegrama au aflat că bărbatul nu avea aviz medical favorabil pentru încarcerare. Concret, potrivit medicilor de la spitalul din Câmpina, pe fişa medicală completată înainte de trimiterea în unitatea de detenţie era specificat că se recomandă un consult de specialitate la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu (Policlinica Ministerului de Interne) pentru avizul de încarcerare, precum şi un tratament medicamentos, dat fiind că Ahmet Ardic avea probleme cu inima.

În schimb, cadrele responsabile din Arestul Câmpina nu au ţinut cont de recomandarea medicilor şi l-au încarcerat pe cetăţeanul turc. Informaţia a fost confirmată de personalul din CMDTA. Comisarul şef doctor Marin Păun, directorul adjunct al CMDTA, a declarat pentru Telegrama de Prahova că pacientul a fost văzut de un medic desemnat de instituţie după ce-a ajuns în arest. „Nu a fost prezentat la CMDTA. Cetăţeanul turc a fost prezentat întâi la Spitalul Câmpina, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Medicii de acolo au consemnat într-un document părerea lor, iar ulterior un doctor desemnat de CMDTA, medic Simona Buţurcă, l-a examinat într-un spaţiu autorizat, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv de la Câmpina. În momentul în care a avut probleme de sănătate, a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, respectiv spitalul din Câmpina".
După aproape o lună de zile în arest, Ahmet Ardic a fost dus de urgenţă la spital, pentru că acuza dureri insuportabile. La scurt timp a făcut infarct şi a murit.

„Pacientul Ahmet Ardic s-a prezentat la Camera de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina în data de 28 octombrie 2013, când i s-a recomandat consult şi tratament. A revenit ulterior la Camera de Primiri Urgenţe în data de 29 noiembrie, când a şi decedat", ne-a declarat Larisa Vişan, consilier juridic al Spitalului Câmpina.

Doctorii cu care am stat de vorbă au precizat că starea sănătăţii pacientului s-a degradat pe motiv că nu a primit pe perioada arestului medicamentele prescrise".

Desigur, moartea unui om e un rahat în viziunea celor care și-ar vinde și rudele de gradul 1 pentru a-și păstra funcțiile. Milițienilor, dans!
Și pentru că milițienii mi-au promis mai multe avantaje (nu bani) dacă mă opresc cu săpăturile pe marginea acestui caz, mă văd obligat să-mi cer scuze și să...MERG MAI DEPARTE!!!
Adresez pe această cale și o rugăminte colegilor de breaslă: să preia, cu sau fără citarea sursei, acest articol pentru a dovedi milițienilor care au mers atât de departe încât mușamalizează până și cazuri în care oamenii își pierd viața că putem face treaba aia nefirească, agreeată de adepții MISA, pe ei.
Mulțumesc pentru atenție, revin cu un mic update la articol.

Back To Top