Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

artificiiSâmbătă, 14 decembrie 2013, orele 18,00 Primăria Sinaia aprinde, în mod oficial, luminile de sărbătoare în centrul oraşului-staţiune de pe Valea Prahovei.

Ceremonia de aprindere a iluminatului festiv va începe la orele 17,00 cu un program de colinde, vin fiert și figurine de turtă dulce oferite de gazdele evenimentului și va fi marcată de un impresionant foc de artificii.

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea: "Aprinderea luminilor în centrul orașului va fi marcată printr-un eveniment special. Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă este unică în fiecare an și aduce multă bucurie sinăienilor și turiștilor. Ca în fiecare an și de acesta dată Sinaia este pregătită să întâmpine așa cum se cuvine Sfânta Sărbătoare a Crăciunului."

 

Totodată, pe 14 decembrie se dechide la Sinaia Târgul de Sărbători unde veți găsi până pe 4 ianuarie 2014 produse tradiționale, cadouri și artizanat.
Pe Bulevardul Carol I vor fi aprinse zeci de ghirlande, candelabre, plase luminoase, globuri şi figurine, luminate de mii de beculețe.
În sensul giratoriu de la strada Aosta se va înalta bradul de 7 metri împodobit cu 4080 beculeţe, înconjurat de ghirlande verzi, reni, îngeraşi şi multe alte figurine.
Parcul "Dimitrie Ghica" se va transforma într-un loc de basm, aleile vor fi decorate cu perdele luminoase, candelabre şi figurine, iar fântâna arteziană va fi inundată de lumini.

Pregătirea și desfășurarea evenimentului necesită închiderea circulaţiei rutiere pe bulevardul Carol I, între orele 10,00 -19,00, între Primăria orașului Sinaia și intrarea în Parcul "Dimitrie Ghica", anunţă autorităţile locale prin intermediul unui comunicat de presă.

afis aprindere lumini 2

Back To Top