Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

sinaia-partie-de-schiProiectul "Telegondola Sinaia –Tronson 2" a intrat în linie dreaptă, anunţă primăria oraşului-staţiune de pe Valea Prahovei, într-un comunicat trimis presei. Astfel, în ședința extraordinară de consiliu care a avut loc în data de 9 ianuarie 2014, a fost aprobată prin hotărâre de consiliu documentația tehnico-economică, faza studiu de fezabilitate, pentru realizarea proiectului "Telegondola Sinaia - Tronson 2, Cota 1400- Vârful Furnica".

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea: "Am început anul 2014 cu un proiect foarte important pentru Sinaia. Tronsonul 2 al telegondolei intră în linie dreaptă. Nimeni și nimic nu va mai sta în calea dezvoltării unicului domeniu schiabil integrat de altitudine din România."

Informații tehnice:
Stația inferioară, de îmbarcare pentru schiori și turiști, va fi amplasată la altitudinea de circa 1433 m, la o distanță de aproximativ 30 de metri de stația superioară a primului tronson.
Stația superioară, de debarcare pentru schiori și turiști, va fi amplasată la circa 160 m sud-est de Vârful Furnica (2101,31 m), la o distanță de 240 de metri de stația superioară a Telescaunului Valea Soarelui, la altitudinea de 2003 m.
Capacitatea de transport a telegondolei va fi de 1500 de persoane pe oră pentru sezonul de iarnă, 41 de gondole de câte 8 locuri.

Prin realizarea acestui proiect, vor fi unite celor două zone schiabiIe din Sinaia: Zona Valea Dorului – Valea Soarelui și zona Cota 1400, informează Primăria Sinaia.

Back To Top