Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

palatul administrativ ploiestiCa urmare a finalizării procedurilor de achiziţie publică, săptămâna viitoare Consiliul Judeţean Prahova va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru încă două proiecte cu finanţare europeană, se anunţă într-un comunicat al Consiliului Judeţean Prahova.

Concret este vorba despre Proiectul „Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde" Ploieşti, judeţul Prahova, depus de Consiliul Judeţean Prahova spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană", sub-domeniul „Poli de creştere".
Centrul de afaceri "Lumina Verde" se va construi în incinta Parcului Industrial Ploieşti iar obiectivul general este promovarea dezvoltarii durabile a mediului de afaceri prin crearea unei noi structuri de sprijinire a afacerilor.
Proiectul are o perioadă de implementare de 27 de luni cu o valoare totală de 40.450.278,35 de lei. Fiind un proiect generator de venituri cota de cofinanţare a judeţului Prahova este de 50%. Valoarea contractului de lucrări este de 35.920.830 lei. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.
Al doilea ordin de începere a lucrărilor vizează proiectul ,,Restaurarea şi consolidarea Conacului Pană Filipescu, Filipeştii de Târg, judeţul Prahova" . Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 "Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului", Domeniul Major de intervenție 5.1 "Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe".
Valoarea totală a proiectului de restaurare şi consolidare a edificiului este de 13.250.215,54 lei, din care valoarea din care valoarea contractului de lucrări reprezintă 6.871.324 lei, iar contribuţia Consiliului Judeţean Prahova 1.326.583 lei. Durata de execuţie a lucrărilor este de 19 luni.
Conacul a fost construit la jumătatea secolului al XVII-lea de către logofătul Pană Filipescu, soţul Mariei Cantacuzino (fiica mare a postelnicului Constantin Cantacuzino). Clădirea este amplasată pe Drumul Voievozilor şi este unică în judeţ prin faptul că face trecerea către stilul brâncovenesc, se anunţă în comunicatul CJ Prahova

Back To Top