Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

cristi-toaderDirectorul Poliţiei Locale Ploieşti, Cristi Toader, consideră că este necesară mărirea ariei de competenţă a instituţiei pe care o conduce pentru ca aceasta să poată veni şi mai mult în sprijinul cetăţenilor, dar şi că o creştere a salariilor ar fi "motivantă" pentru poliţiştii locali.

Directorul Poliției Locale Ploiești a vorbit, într-un interviu realizat de jurnaliștii de la Republicanul, despre relația de colaborare a polițiștilor locali cu angajații MAI, despre atribuțiile acestora în domeniul circulației pe drumurile publice, dar și despre sancțiunile aplicate de Poliția Locală cetățenilor și firmelor care nu și-au deszăpezit accesul la locuințele sau în dreptul propriilor sedii. Așteptăm, de la șeful Poliției Locale, și o campanie de dat amenzi către operatorul Rosal, care a gestionat dezastruos activitatea de deszăpezire din municipiul Ploiești în această perioadă.

Interviul integral pe republicanul.ro

Back To Top