Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

arest campinaZilele trecute au avut loc percheziții în arestul Poliției Prahova, existând informații că mai multe cadre ale arestului favorizează persoanele încarcerate. Printre persoanele vizate se numără un șef de tură, Constantin Olteanu și șeful arestului, Cristian Perțea, scriu jurnaliștii de la incomod.ph.

Conform sursei citate, se pare că cei favorizați ar fi Nicolae Onea, patronul SC Coni, Răzvan Alexe și Marcel Păvăleanu, toți cei trei fiind acuzați într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani aflat în cercetare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Comisarul șef Gheorghe Parepa a coordonat acțiunea Poliției

Surse din Poliția Prahova au precizat că ancheta este coordonată de comisarul șef Gheorghe Parepa, adjunctul șefului Poliției Prahova. Comisarul șef Parepa a sprijinit ancheta procurorului de caz, Mircea Negulescu, primind și felicitări de la Ministerul de Interne pentru ajutorul acordat pe parcursul cercetărilor care vizau gruparea Păvăleanu-Alexe.

Este de notorietate faptul că există șefi din Poliție care au fost plătiți de membrii grupării Păvăleanu-Alexe pentru protecție. Aceștia încearcă acum să-l dea jos din funcție pe comisarul șef Parepa, informează jurnaliștii de la incomod.ph.

O saltea și un radio introduse ilegal în arest

În cadrul acțiunii de ieri în arestul Poliției (Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Câmpina), a fost descoperită o saltea introdusă ilegal pe care dormea patronul SC Coni, Nicolae Onea. Săptămâna trecută Onea s-a plâns șefului arestului, Cristian Perțea, că nu poate dormi pe saltelele aflate în arest și că ar vrea o saltea confortabilă. Anchetatorii vor să afle acum de ce șeful arestului a dispus introducerea saltelei deși Onea nu solicitase acest lucru în scris, cum era legal.

În timpul perchezițiilor a fost descoperit și un radio, introdus în arest pentru Răzvan Alexe. În mod normal aparatul radio trebuia întâi verificat de Serviciul de Informații și Protecție Internă (SIPI).
Aceste proceduri de protecție sunt imperios necesare întrucât atât în saltea cât și în aparatul radio puteau fi ascunse obiecte interzise la deținere de către deținuți, cum ar fi telefoane mobile.

Vă reamintim că Florian Ioniță, liderul SNPPC, a acceptat o sponsorizare cu șase televizoare de la sora lui Marcel Păvăleanu, televizoare care urmau să ajungă în arest, în camerele celor încarcerați. În timp ce aparatura era la SIPI, pentru verificări, conducerea IPJ Prahova a respins solicitarea SNPPC.

Cine îl protejează pe Cristian Perțea?

Se zvonește că șeful arestului, Cristian Perțea, ar fi protejat de câțiva șefi din Poliție pe care îi are la mână de pe vremea când era șeful "filajului" din cadrul Poliției Prahova. (SSOI-Serviciul de Supraveghere Operativă și Investigații, în prezent denumit SOS- Serviciul de Operațiuni Speciale).

La sfârșitul anului trecut publicația noastră a scris despre un caz al unui cetățean turc, diagnosticat cu probleme de sănătate grave la inimă, care a fost introdus în arest fără aviz medical și a murit câteva zile mai târziu, pentru că pe perioada detenției nu a primit tratamentul prescris de medici.
Cu șeful arestului nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, Poliția Prahova nu a făcut niciun comentariu legat de acest incident, ceea ce întârește zvonurile potrivit cărora Perțea are la mână șefi din cadrul IPJ Prahova.
Vom reveni pe marginea acestui subiect.

Sursa: incomod.ph

Back To Top